• V 14 dneh skozi osnove ARCHLINE XP
  • V 14 dneh skozi osnove ARCHLINE XP
  • V 14 dneh skozi osnove ARCHLINE XP
  • V 14 dneh skozi osnove ARCHLINE XP

OD PRVIH KORAKOV DO PRVIH RENDERJEV V 2 TEDNIH

Juraj Keckes (SK) govori o tem, zakaj je izbral ARCHLine XP program za svoje oblikovanje in kaj je dosegel v prvih dveh tednih, ko ga je uporabljal.

Dejstvo je, da je program ARCHLine.XP zelo hitro učljiv, kar nam pove tudi primer Juraja Keckesa, mizarja iz Slovaške. Iskal je močno orodje za vizualizacijo, s katerim lahko svojim strankam predstavi svoje oblikovalske ideje. Govori o svojem prvem projektu z uporabo ARCHLine.XP, s katerim ponazarjajo njegove prve upodobitve.

“Z oblikovanjem in izdelavo pohištva se ukvarjamo že 11 let. Konkurenca je huda, zato se trudimo biti drugačni tako, da stvari vedno naredimo nekoliko boljše, da bi dosegli višjo kakovost kot ostali. Skupaj z ženo sva se odločila, da dvigneva naša oblikovalska prizadevanja na višjo raven. Tako sva se odločila iskati programski izdelek, ki je namenjen oblikovanju pohištva. Potrebovali smo enostavna orodja za oblikovanje in fotorealistični render, upali pa da bomo to dobili v istem paketu.”

Na spletu smo naleteli na ARCHLine.XP. Prenesli smo preskusno različico in videli, da ustreza temu, kar smo potrebovali. Za izvedbo mojega prvega projekta, skupaj z nekaj lepimi upodobitvami, je trajalo približno dva tedna.”

Ta projekt je bil kuhinja stanovanja mladega para. Par je potreboval čim več prostora za shranjevanje, kotiček za zajtrk, izbrani materiali pa so kombinacija visokega sijaja in mat.

Da bi koncept naredil bolj domač, sem za prevleke izbral lesen vzorec, za spodnji del pa tudi. Po končani kuhinji sem šel naprej in naredil nekaj zasnove tudi v dnevni sobi. ”